Ben jij de ambitieuze kinderarts van morgen?

Als kinderarts lever jij de beste zorg aan kinderen én hun ouders, volgens de principes van gezinsgerichte zorg. Dynamisch, zo kun je kort gezegd jouw nieuwe werkplek omschrijven. Je werkt in het Moeder en Kindcentrum én op de afdeling Kind en Jeugd. Bij Bravis is volop ruimte om jouw ambities waar te maken. De zorg van morgen? Daar bouw jij vandaag alvast aan mee!

Moderne ziekenhuis

Op de klinische afdeling Kind & Jeugd zijn niet alleen patiëntenkamers, maar ook een kinderdagbehandeling en een polikliniek. In 2015 heeft de afdeling een moderne, huiselijke uitstraling gekregen, die past bij de belevingswereld van kinderen. Ons uitgangspunt is gezinsgericht werken. Bovendien hebben kinderen bij Bravis zelf een stem, dankzij de KinderAdviesRaad.

We dagen jou elke dag uit

Natuurlijk voer je algemene werkzaamheden als kinderarts uit. Daarbij hoort ook het draaien van 24-uursaanwezigheidsdiensten, waarbij een achterwacht oproepbaar is en jij de volgende dag altijd vrij bent. Daarnaast is er ruimte om te werken in de anderhalvelijnszorg of consultatie bij een medisch kinderdagverblijf. Wil je een eigen subspecialisme uitdiepen of ambieer je een bestuurlijke functie? Ook daarvoor zijn mogelijkheden. Je bent betrokken bij de zorg van de toekomst en denkt continu na over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw vindingrijkheid

Natuurlijk beschik je over een afgeronde opleiding tot kinderarts met een geldige registratie. Dat je sociaal, daadkrachtig en doortastend bent, spreekt voor zich. Dat je open en helder communiceert en een echte teamspeler bent, ook. Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de AMS salarisschaal. Daarnaast ontvang je een frequentietoeslag van vier procent en een intensiteitstoeslag van vijftien procent. Het ziekenhuis voorziet bovendien in verhuismogelijkheden binnen een straal van veertig kilometer van de hoofdlocatie in Bergen op Zoom.

Iets voor jou?

Solliciteer dan meteen via de site van BKV, dat de wervingsprocedure voor zijn rekening neemt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Kant, j.kant@bkvgroup.eu (+31 6 85 85 30 45). Het gaat in eerste instantie een aanstelling voor een jaar.

 https://bkv.jobs/nl/vacatures/kinderarts-bravis-ziekenhuis-in-bergen-op-zoom-4760?utm_source=bkv.jobs&utm_medium=sharebutton&utm_campaign=emailshare&utm_content=vacancy

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.