Ben jij de gefocuste medewerker Beheer en Onderhoud van morgen?

Als medewerker Beheer en Onderhoud bij de afdeling huisvesting werk je in de volle breedte van het werkveld. Je verhelpt zelfstandig storingen en je verricht reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werkt voornamelijk op de locatie Roosendaal, maar je kunt ook op de locatie Bergen op Zoom op de buitenpoliklinieken werken. Met jouw passie voor techniek zorg je ervoor dat gebouwen, installaties, niet medische apparatuur en terreinen prima functioneren. Daarbij werk je samen met leveranciers en onderaannemers.

We dagen jou elke dag uit

Je werk als medewerker Beheer en Onderhoud is uitdagend. Niet alleen door de variatie in onderhoudsvraagstukken, maar ook omdat we je vragen actief mee te denken over verbeteringen in onze onderhoudsconcepten. Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Natuurlijk heb je een technische opleiding MBO-4, specialisatie elektrotechniek. Je bent sociaal vaardig en een teamplayer.

Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel en klantgericht: je werkt immers op verschillende afdelingen.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 40 met als fulltime salaris minimaal € 1.890,-- en maximaal € 2.797,- bruto per maand. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk van Gastel, Locatie Coördinator Roosendaal, telefoonnummer 088 – 70 68726.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan hier het filmpje.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.