Ben jij de enthousiaste Poliklinische Apothekersassistent van morgen?

Als poliklinische apothekersassistent heb je een breed pakket aan werkzaamheden. Je verricht o.a. werkzaamheden aan de balie, je verwerkt recepten en je geef voorlichting aan patiënten maar daarnaast ook specialistische werkzaamheden.

 

Werken in een dynamische organisatie

In de poli-apotheek kunnen patiënten direct hun medicijnen afhalen na een polikliniekbezoek of ziekenhuisopname. De poli-apotheek heeft de ambitie om de patiëntenzorg en medicatieveiligheid op een hoog kwalitatief niveau vorm te geven. De poli-apotheek vormt onderdeel van het Bravis ziekenhuis. Een van de te realiseren doelstellingen voor 2020 is de medicijnen op de afdeling bij de patiënt aan het bed te gaan leveren. Om dit doel waar te maken hebben we jou ook nodig! 

 

We dagen jou elke dag uit

Als poliklinisch apothekersassistent houd je je bezig met baliewerkzaamheden, receptverwerking, afstemming met andere zorgverleners en het geven van voorlichting bij de verstrekking van genees- en zelfzorgmiddelen. Daarnaast lever je chronische farmaceutische zorg aan patiënten die onder meer zijn ingesteld op specialistische geneesmiddelen als TNF-alfaremmers, oncolytica en fertiliteitshormonen. Een goede en sluitende overdracht naar de thuissituatie van de patiënt is van belang, zodat na ontslag de continuïteit van farmaceutische zorg gegarandeerd is. Infuustherapie thuis wordt ook door de poli-apotheek mogelijk gemaakt en zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

 

Vind je het leuk om op het grensvlak te werken tussen de eerste en tweede lijn? Vind je het leuk de patiënt servicegericht te begeleiden met zijn (nieuwe) medicatiegebruik? Zie je het als een uitdaging om een succes te maken van onze farmaceutische dienstverlening? Solliciteer dan nu op deze functie.

 

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Je hebt een klantgerichte, positieve en flexibele instelling. Je hebt plezier in het verrichten van baliewerkzaamheden en het informeren en adviseren van patiënten. Je kunt goed omgaan met de hectiek die dat met zich meebrengt. Je bent communicatief vaardig en je behandelt de patiënt als een belangrijke klant. Je bent in het bezit van een diploma apothekersassistent op MBO niveau en je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen voor wat betreft je vakgebied. Liefst zien we dat je een aantal jaren ervaring hebt maar een goede motivatie is zeker zo belangrijk.   

 

Waar je het voor doet?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Apotheken in dit geval functiegroep salarisschaal 6 met als fulltime salaris minimaal € 2.007,52 en maximaal € 2.791,26 bruto per maand. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij de kans krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

 

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Wil je meer weten, neem dan contact op met Fabienne Cambier, apotheker, via 088 – 706 77 40.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.