Ziekenhuispsychiater

Bent u de gepassioneerde psychiater met affiniteit voor ziekenhuispsychiatrie? Dan zoeken wij u ter aanvulling van onze vakgroep!

Werken in een dynamische organisatie

In het Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom vindt klinische behandeling (24 bedden, inclusief 10 MPU-bedden) en deeltijd behandeling (9 stoelen) plaats in een eigentijds toegeruste PAAZ. In beide ziekenhuizen wordt poliklinische zorg verleend, functioneert een consultatief-psychiatrische dienst, is er een 7 x24 uurs beschikbaarheidsdienst en een AIOS opleidingsplaats. Er is sprake van een multidisciplinair team bestaande uit psychologen, verpleegkundig specialist/SPV en vaktherapeuten.

Speerpunten in de behandeling zijn somatisch-psychiatrische comorbiditeit en gecompliceerde stemmingsstoornissen (inclusief ECT). Er zijn, middels een samenwerkingsovereenkomst  en uitgekristalliseerde samenwerkingsafspraken met de regionale GGZ. De huidige vakgroep van psychiaters bestaat uit A. van Dalfsen, B. Dieleman,  A. Koelman, E. van Gorsel en A. van Baars.

We dagen jou elke dag uit

De inhoud van de werkzaamheden worden in overleg met de psychiaters vastgesteld.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Het in multidisciplinair verband tot stand brengen van psychiatrische diagnostiek en behandelingen waar u als medisch specialist eindverantwoordelijkheid draagt. Onze voorkeur gaat uit naar een integraal geneeskundige benaderingswijze van psychiatrische en somatische problematiek. U neemt deel aan de 24-uursdiensten binnen het ziekenhuis en u heeft inbreng in en deelname aan afdelings- en ziekenhuisbrede ontwikkelingen. Tot slot kunt u als teamplayer functioneren in een ervaren en deskundig multidisciplinair samengesteld behandelteam en beheerst u over de goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de AMS salarisschaal. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met de intentie deze vervolgens voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Iets voor jou?

Upload dan voor 15 augustus a.s. je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. U ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van de psychiaters via 088- 706 7854.

Bent u benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wilt u vanuit uw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan bent u hier op uw plek. Want hier maken we morgen beter.