GZ-psycholoog (neuropsycholoog / revalidatiepsycholoog)

Als GZ-psycholoog richt je je in het bijzonder op het uitvoeren van neuropsychologische diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen. Je werkt samen met het team van de revalidatie en andere zorgverleners aan goede zorg voor de patiënt als geheel.

Werken in een dynamische organisatie       

De afdeling Medische Psychologie houdt zich bezig met diagnostiek en/of behandeling op het gebied van psychosomatiek, somatopsychische problematiek en algemene psychologische klachten en neuropsychologische problematiek. De psychologen hebben vanuit het vakgebied een adviserende functie naar medici, paramedici en verpleegkundigen en voeren zelfstandig onderzoeken en behandelingen uit. We zijn een professioneel en enthousiast team van een klinisch psycholoog specialist, een GZ-psycholoog in opleiding tot specialist (GIOS), 8 GZ-psychologen en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (GIOS) die zich graag inzetten voor de kwaliteit van leven bij patiënten in het ziekenhuis van morgen. 

We dagen jou elke dag uit

Als GZ-psycholoog ben je degene die met jouw kennis over neuropsychologisch onderzoek een wezenlijke bijdrage levert aan de ‘puzzel’. Je kan hier vervolgens op een heldere en betrokken wijze over communiceren naar patiënten en andere zorgverleners en samen met hen tot een passend behandeladvies komen. Jij begrijpt wat het voor een patiënt betekent om geconfronteerd te worden met cognitieve en somatische klachten en helpt bij het vinden van een nieuw evenwicht.

We bouwen op jouw enthousiasme

Je hebt de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en bij voorkeur een master neuro- revalidatiepsychologie gedaan. Basispsychologen met ervaring binnen de somatische gezondheidszorg of revalidatie worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Natuurlijk verwachten wij van een GZ-psycholoog een open houding en sterke communicatieve en contactuele eigenschappen.

Waar je het voor doet

Het ziekenhuis kent arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. Salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring, gebaseerd op functiegroep 65, minimaal € 3.664,- en maximaal € 5.504,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Iets voor jou?

Upload dan voor 28 augustus a.s. je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand.  Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 september a.s. Wil je meer weten, neem dan contact op met mevrouw drs. A. Snelleman, klinisch psycholoog kind & jeugd en medisch manager, tel.nr. 088-7067423 of mw. drs. A. Masclee-de Vries, GZ-psycholoog/neuropsycholoog, tel. nr. 088-7068543. Wij vragen altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
te overleggen. Dit valt binnen de geldende Wet en Regelgeving. Het aanvragen van een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat in overleg met de sollicitant.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.