Klinisch Psycholoog

Werken in een dynamische organisatie    

Onze vakgroep bestaat uit tien GZ-psychologen (waarvan 1 in opleiding tot seksuoloog), twee klinisch psychologen, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG), een basispsycholoog en master stagiair, die zich graag inzetten voor de kwaliteit van leven bij patiënten in het ziekenhuis van morgen. In verband met de pensionering van twee collega’s op de afdeling Medische Psychologie zijn we op zoek naar jou. 

De afdeling Medische Psychologie levert diagnostiek en/of behandeling op het gebied van psychosomatiek, somatopsychische problematiek, algemene psychologische klachten en neuropsychologische problematiek. De psychologen staan borg voor kwalitatief uitstekende zorg voor patiënten die verwezen worden vanuit vele medisch specialismen, zoals revalidatiegeneeskunde, interne geneeskunde, gynaecologie, kindergeneeskunde, geriatrie, neurologie en cardiologie.  

We dagen jou elke dag uit

Als klinisch (neuro)psycholoog lever je met jouw expertise een bijdrage aan de medisch psychologische zorg binnen het ziekenhuis. Jij begrijpt wat het voor een patiënt betekent om geconfronteerd te worden met cognitieve en somatische aandoeningen en helpt bij het vinden van een nieuw evenwicht. Je bent een diagnosticus én behandelaar in hart en nieren. Je werkt hierbij zorgvuldig samen met andere zorgverleners en neemt deel aan multidiciplinaire overleggen en intervisies. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je levert een belangrijke bijdrage aan innovatie en de kwaliteit van de zorg. Je participeert in vakgroepsecties en ziekenhuiscommissies.  Professionalisering van de vakgroep, zorginnovatie en wetenschappelijk onderzoek inspireren je. Tot slot ben je een verbinder en neem je graag het voortouw.

We bouwen op jouw enthousiasme

Je hebt de opleiding tot klinisch psycholoog/klinisch neuropsycholoog afgerond en aantoonbare affiniteit met medische psychologie. GZ-psychologen met ruime ervaring binnen de somatische gezondheidszorg worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. De (vervolg)opleiding tot EMDR therapeut strekt zeer tot de aanbeveling.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Dit valt binnen de geldende Wet en Regelgeving. Het aanvragen van een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat in overleg met de sollicitant.

Waar je het voor doet

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan voor 9 mei a.s. je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand.  Wil je meer weten, neem dan contact op met mevrouw drs. A. Snelleman, klinisch psycholoog kind & jeugd en medisch manager, tel.nr. 088-7067423 of mw. drs. A. Masclee-de Vries, GZ-psycholoog/neuropsycholoog, tel. nr. 088-7068543

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.