Vasculair diagnostisch laborant

Ben jij de gefocuste vasculair diagnostisch laborant die wij zoeken? In deze uitdagende functie voer je zelfstandig diverse duplex- en doppleronderzoeken uit van de bloedvaten in hals, arm, buik en benen. Ook de verslagen maak je zelf. Soms werk je samen met medisch specialisten tijdens endoveneuze procedures. Je hebt de technische kennis en de sociale vaardigheden in huis om je patiënten optimaal te begeleiden en informeren. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken met de nieuwste innovaties

Je gaat werken binnen de zorgeenheid Snijdend Electief, die in alle vestigingen van het Bravis ziekenhuis vertegenwoordigd is. De apparatuur waarmee je werkt, is modern en geavanceerd.

We dagen jou elke dag uit

Bij Bravis kun jij je ontwikkelen. Zowel persoonlijk als op het professionele vlak. Daarom begeleid jij niet alleen patiënten tijdens hun onderzoeken – bijvoorbeeld mensen met claudicatio intermittens, varices, een hemodialyse-shunt of patiënten die een TIA of CVA hebben doorgemaakt – maar ben je ook betrokken bij de ontwikkeling van het beleid op het gebied van non-invasieve vaatdiagnostische onderzoeken. Jij volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Zo denk je mee over hoe de zorg in de toekomst nóg beter kan worden.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Jij bent een - bij voorkeur - gediplomeerd vaatlaborant, maar ook als leerling met een afgeronde paramedische hbo-opleiding ben je van harte welkom. Dat je vriendelijk bent en goed kunt samenwerken, spreekt voor zich. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat jij enthousiast bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud, kwaliteit en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel: je wordt op meerdere locaties ingezet en draait elke 7 weken een weekenddienst. 

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 50, met als fulltime salaris maximaal € 3.774,- bruto per maand. Daarnaast heb jij de kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 30 april 2021. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Heb je nog vragen? Bel dan met Anita Akkermans (teamleider) op 06-82685663. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar, welke bij gebleken geschiktheid, omgezet kan worden naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.