Senior Projectmanager ICT

Ben jij de innovatieve Projectmanager ICT die wij zoeken? Een ziekenhuis als het onze is 24 uur per dag en zeven dagen in de week in bedrijf. Onze ICT medewerkers zijn hierin onmisbare schakels: zij zorgen dat applicaties en infrastructuur feilloos aansluiten op de (zorg-)processen. Kun jij naast een technische verbinding ook de verbinding leggen met onze klanten? Naar zulke professionals zijn wij op zoek!

 

Werken  in een afwisselende omgeving

De afdeling I&A bestaat uit de teams Informatisering, Functioneel Applicatiebeheer  (FAB), Automatisering en  Servicedesk. Het team Informatisering is opgebouwd uit 4 informatiemanagers, 3 Projectmanagers, 1 Technical Security Officer en 3 medewerkers Business Intelligence.

 

Binnen het Bravis ziekenhuis wordt gewerkt volgens de Bravis kernwaarden: deskundig, verbindend, lef en vrij. We hebben daarbij als opdracht ‘Samen doen waar we goed in zijn’. Er is een dialoog tussen leidinggevende en medewerker op basis van gelijkwaardigheid, met een coachende stijl van leidinggeven. De communicatie is open en er vindt afstemming plaats op teamniveau en individueel niveau. Ruimte voor initiatief, zelfsturing en persoonlijk leiderschap in een leer- en ontwikkelcultuur.

 

We dagen jou elke dag uit

Samen met de collega projectmanagers leid je overall projecten en werkzaamheden op het gebied van ICT. Je hebt de vaardigheid om de projecten planmatig binnen budget en tijdbestek te realiseren en bent in staat om binnen de kaders van het project zelfstandige beslissingen te nemen die leiden tot snelle en adequate oplossingen. Verder wordt er verwacht dat je samen met je collega’s van informatisering een bijdrage levert aan de visie op ICT op tactisch/strategisch niveau.

 

Het team Project Management wil graag verder professionaliseren. Daarom zoeken wij een collega die het klappen van de zweep kent en vertrouwd is met project management methodieken. Onze nieuwe collega communiceert gemakkelijk met iedereen binnen de organisatie. Van medisch specialist en manager tot ondersteunende dienst en directe collega.

 

Gezien de grote diversiteit aan projecten moet je snel tussen onderwerpen kunnen schakelen. Bravis is vooruitstrevend op het gebied van eHealth en daarbij is innovatief gedrag uitermate belangrijk.

 

 Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst.

 

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Natuurlijk heb je een HBO diploma op het gebied van (zorg)informatie- en communicatietechnologie aangevuld met kennis van projectmanagement Je hebt meerdere jaren ervaring op het gebied van projectmanagement en het leiden van projecten. Je bent slagvaardig en zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk en kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken. Je hebt een probleemoplossend- en analytisch denk- en organisatievermogen waarbij je creativiteit en inventiviteit gebruikt bij het leiden van projecten. Sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, invoelend vermogen, inspireren, motiveren, stimuleren en conflicthantering zitten in je dna.

 

Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel: gezien de diversiteit aan projectactiviteiten.

 

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 60, met als fulltime salaris minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bruto per maand. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

 

Iets voor jou?

Upload je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 19 april a.s.. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Willemjan van de Sande, Teamleider Informatisering a.i., via 06 – 10 53 43 70.

 

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.

Bravis ziekenhuis