Wond- en Decubitus consulent

Ben jij de doortastende Wond- en Decubitus consulent die wij zoeken? In deze uitdagende functie voer je in opdracht van de medisch specialist zelfstandig wondbehandelingen uit en bewaak je de ontwikkeling en voortgang van de wondgenezing. Voor de aan jou toegewezen patiënten ben je het eerste aanspreekpunt voor wondbehandeling. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische omgeving

Je gaat werken op de polikliniek chirurgie van de zorgeenheid snijdend electief. Je behandelt patiënten van alle specialismen met een vraag voor specialistische wondzorg. Je verleent deze zorg op de verpleegafdelingen en tijdens poliklinische afspraken op beide locaties van Bravis.

We dagen jou elke dag uit

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in de zorg voor jouw patiënten. Van het opstellen van een behandelplan, het verrichten van verpleegkundige en medische handelingen tot het coördineren en evalueren van het wondzorgplan. Je geeft gezondheidsvoorlichting aan jouw patiënten en hun omgeving, zorgmedewerkers en andere disciplines. Hierbij werk je nauw samen met verpleegkundigen en artsen en je onderhoudt contacten met thuiszorginstanties en medisch speciaalzaken.

Zo draag jij op een veelzijdige manier bij aan de zorg van de toekomst.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Je hebt een MBO of HBO diploma Verpleegkunde niveau en bent BIG geregistreerd. Bij voorkeur heb je kennis van en aantoonbare ervaring met wondbehandeling of je bent bereid de opleiding te gaan volgen. Chirurgische ervaring is een must. Dat je communicatief vaardig, empathisch en zelfstandig bent, spreekt voor zich. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat jij enthousiast bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud, kwaliteit en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel: We werken wel zoveel mogelijk volgens een vast rooster, maar hierin verwachten we wel een grote mate van flexibiliteit tijdens vakanties of calamiteiten, bovendien wordt je op alle locaties ingezet.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Dit valt binnen de geldende Wet en Regelgeving. Het aanvragen van een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat in overleg met de sollicitant.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval, als gediplomeerd wondconsulent functiegroep 55 met als fulltime salaris minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227,- bruto per maand. Ga je de opleiding nog volgen, dan is salaris gebaseerd op relevante opleiding en ervaring. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 1 mei 2021. In de eerste twee weken van mei zal de briefselectie plaatsvinden en in de laatste twee weken van mei zullen de kennismakingsgesprekken georganiseerd worden. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Anita Akkermans via 06- 82685663 teamleider polikliniek chirurgie & vaatlab.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.