Doktersassistent Dermatologie

Ben jij de scherpzinnige Doktersassistent van morgen? Als doktersassistent Dermatologie heb je het organisatietalent en de vaardigheden in huis om de patiënten optimaal te begeleiden en bewaken. Samen met de artsen vang je de patiënten goed op, begeleid je de spreekuren en assisteer je de artsen bij onderzoeken en behandelingen. Ook maak jij afspraken en beantwoord je eenduidig de telefoon. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken met de nieuwste innovaties

Je gaat werken bij dermaTeam, dat de dermatologie voor Bravis Ziekenhuis verzorgt. Patiënten krijgen hier de beste zorg op het gebied van dermatologie met de nieuwste technieken en behandelingen, zoals onder andere laserbehandelingen en Mohs chirurgie. Je werkt op alle Bravis-locaties, waaronder eventueel ook de buitenpoli’s in Etten-Leur en Oudenbosch.

We dagen jou elke dag uit

De patiënten die jij tijdens spreekuren of behandelingen begeleidt, zijn bij jou in goede handen. Ook al zie je ze maar kort: je bent zorgzaam en respectvol tegen hen. Jij zorgt ervoor dat het programma elke dag op rolletjes loopt. Bovendien denk je mee over hoe de zorg in de toekomst nóg beter kan worden.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Natuurlijk heb je een mbo-4 diploma Doktersassistent en vinden we het fijn als jij al over ervaring en deskundigheid beschikt – liefst op een afdeling dermatologie. Dat je vriendelijk bent en goed kunt samenwerken, spreekt voor zich. Ervaring met elektronische patiëntendossiers is een must. Maar we vinden het ook heel belangrijk dat jij enthousiast bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel: je werkt immers op verschillende locaties. 

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Dit valt binnen de geldende Wet en Regelgeving. Het aanvragen van een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat in overleg met de sollicitant.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 40 met als fulltime salaris minimaal € 2.044,- en maximaal € 3.025,- bruto per maand. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan uiterlijk 30 april je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand. Binnen twee weken na de sluitingsdatum ontvang je meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar. Wil je meer weten, neem dan contact op met Anny Zagers via 06-57 68 75 03.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.