Frontoffice medewerker

Ben jij de doortastende frontoffice medewerker die wij zoeken?

Voor het klinisch chemisch laboratorium en trombosezorg zoekt Accureon een frontoffice medewerker. Jij plant in een telefonisch contact met patiënten afspraken voor bloedafname en je verzorgt de administratieve afhandeling van de planning.
Accureon is op 1 januari 2021 ontstaan uit het samengaan van het klinisch chemisch laboratorium en trombosedienst van de ziekenhuizen Bravis en ZorgSaam. De trombosedienst van het Admiraal de Ruyter ziekenhuis is eveneens aangesloten. Accureon staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige zorgondersteuning. Regionalisering en goed werkgeverschap staat voorop en de patiënt staat centraal. Er werken in totaal zo’n 185 medewerkers. De verschillende laboratoria zijn goed geoutilleerd. De organisatie is geaccrediteerd volgens de ISO15189. Ons ambitieniveau is hoog waarbij vakmanschap, innovatie en efficiëntie onze organisatie kenmerken. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een afwisselende omgeving

Accureon heeft op alle locaties een uitgebreid klinisch, chemisch en hematologisch laboratorium waar samen dagelijks ongeveer 3000 bloedonderzoeken plaatsvinden. De bloedafname vindt op alle locaties van Accureon plaats en daarvoor plan je ook alle afspraken in.

We dagen jou elke dag uit

Samen met een team aan enthousiaste collega’s draag jij er zorg voor dat de afspraken gepland worden, zodat er geen wachtrijen in de poliklinieken kunnen ontstaan. Je beantwoordt de telefoon op een klantvriendelijke manier en je communiceert helder over de gemaakte afspraak en de richtlijnen voor het bezoek aan de polikliniek.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Jij hebt een secretarieel of administratief mbo-diploma. Je hebt ruime ervaring in soortgelijk werk, goede Word- en Excel-vaardigheden, een stressbestendige instelling en een accurate en dienstverlenende houding. Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 30, met als fulltime salaris minimaal € 1.788,- en maximaal € 2.661,- bruto per maand. Daarnaast heb je de kans om mee te bouwen aan ons ziekenhuis van de toekomst in een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload je cv en motivatiebrief als Word voor 20 april. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling tot en met 31 december 2022.
Wil je meer weten, neem dan contact op met mevrouw L. Boenders, teamleider via 06 82271754.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.