Poliklinische Apothekersassistent

Werken in een dynamische organisatie

Poliklinische apotheek Bravis Roosendaal is 24 uur per dag geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur fungeren wij als poliklinische apotheek en buiten deze tijden als dienstapotheek voor de regio Roosendaal en omstreken. Ons team bestaat uit 12 apothekersassistentes en 2 apothekers.

We dagen jou elke dag uit

Onze apotheek ligt op het snijvlak van eerste- en tweedelijnszorg. Als poliklinisch apothekersassistent verricht je werkzaamheden aan de balie, verwerk je recepten en geef je voorlichting aan patiënten. Va. Daarnaast verzorgen wij ontslagmedicatie en spelen wij een belangrijke rol in specialistische farmaceutische zorg thuis (bv. antibiotica iv thuis/ TPV thuis…).

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Je hebt een klantgerichte, positieve en flexibele houding. Je hebt plezier in het verrichten van baliewerkzaamheden en het informeren en adviseren van patiënten. In de poliklinische apotheek is geen dag hetzelfde, dus je kunt goed omgaan met de hectiek die dat met zich meebrengt. Je bent communicatief vaardig en je behandelt de patiënt als een belangrijke klant. Je bent in het bezit van een diploma apothekersassistent op MBO niveau 4 en je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen voor wat betreft farmacie. Liefst zien we dat je een aantal jaren ervaring hebt, maar een goede motivatie is zeker zo belangrijk.

Waar je het voor doet?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO –apotheken – in dit geval schaal 7 met als fulltime salaris minimaal € 2.032,98 en maximaal € 3.013,85 bruto per maand. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van 1 juni tot en met 31 december 2021.

Iets voor jou?

Upload dan voor 1 juli 2021 je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze apothekers, Fabienne Cambier of  Carlijn Verdult, telefoon 088-7067740.

Binnen 2 weken na de sluitingsdatum ontvangt u nader bericht omtrent de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.