Ben jij de ambitieuze ANIOS SEH-IC arts-assistent van morgen?

Het hele spectrum aan zorg op de afdeling voor spoedeisende hulp leren kennen, onder directe supervisie van een SEH-arts. Dat is wat jij als ANIOS SEH-IC/arts-assistent bij Bravis gaat ervaren. Bij Bravis is volop ruimte om jouw ambities waar te maken. De zorg van morgen? Daar bouw jij vandaag alvast aan mee!

Modern ziekenhuis

Zowel in Bergen op Zoom als in Roosendaal is een goed geoutilleerde, moderne SEH aanwezig. In totaal worden hier elk jaar zo’n 35.000 patiënten behandeld. Er is een vakgroep van zestien SEH-artsen 24/7 aanwezig op beide locaties en de lijnen met de overige medisch specialisten zijn kort. Je stelt samen met hen de diagnose en maakt de behandelplannen, maar je krijgt ook de vrijheid en de verantwoordelijkheid om heel zelfstandig te werken.

We dagen jou elke dag uit

Elke dag doe jij een schat aan nieuwe ervaringen op. Je leert een goede inschatting te maken welke acute zorg patiënten nodig hebben en hier snel en adequaat naar te handelen. Je werkt bovendien voor alle specialismen en bent tijdens je dienst ook bereikbaar voor acute problemen op de verpleegafdelingen en de IC, waar je tijdens je inwerkperiode twee weken stage loopt. Ook is er volop mogelijkheid om cursussen te volgen, zoals ATLS, FCCS en TTPA. In de driedaagse ABCDE-cursus (TTPA) leer je de basisbeginselen van de opvang voor de acuut zieke patiënt. Op beide locaties is er wekelijks onderwijs en daarnaast is er ook een gezamenlijke maandelijkse onderwijsavond.

Wij bouwen op jouw vindingrijkheid

Natuurlijk heb je de studie geneeskunde afgerond en kun je na een inwerkperiode zelfstandig en vlot werken. Jouw houding ten opzichte van de patiënt is servicegericht en respectvol en samenwerken is voor jou een tweede natuur. Nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je flexibel.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 65 met als fulltime salaris minimaal € 3.490,- en maximaal € 5.257,- bruto per maand. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Je kunt contact opnemen met de heer R. Groenewegen, SEH-arts en medisch manager SEH of de heer S. Stoffelen, SEH-arts, via tel. 088-706 88 89. Met een van hen kun je eventueel een afspraak maken om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het team.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan hier het filmpje.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.